ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ (Απάντηση στα γραφόμενα του κ. Παπαδάκη Ιωάννη)


ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ (Απάντηση στα γραφόμενα του κ. Παπαδάκη Ιωάννη)

Με αφορμή τις καυστικές δηλώσεις του κ. Παπαδάκη Ιωάννη δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και να σχολιάσουμε την τακτική που ακολουθεί ώστε να παραπλανήσει τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας. Για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου ότι η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε λάθος από την ιστοσελίδα sitiakanea.gr δεν έγινε εσκεμμένα από κανένα.Όπως μας δήλωσε ο διαχειριστής της ιστοσελίδας είχε κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή του και έγινε αυτό το δίχως ιδιαίτερης σημασίας λάθος. Είναι δυνατό να δημοσιεύσουμε σωστά την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να επιλέξουμε ένα να το ανακοινώσουμε λάθος για να παραπλανήσουμε τον κόσμο; Ο κ. Παπαδάκης είχε ενημερωθεί από νωρίς γι αυτό το γεγονός αλλά έτρεξε γρήγορα να το εκμεταλλευτεί και να γράψει ασυναρτησίες και δικές του φαντασιώσεις ώστε να παραπλανήσει τα μέλη μας. Είναι ο ίδιος που μιλάει για καθαρό αγώνα και διαφάνεια. Μάλλον καταλαβαίνοντας ότι δεν έχει μέλλον στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου βλέπει παντού εχθρούς και παίζει θέατρο σκιών. Τα μέλη μας όμως κ. Παπαδάκη δεν τρώνε κουτόχορτο και μπορούν να κρίνουν τους ικανούς από τις πράξεις τους και τα έργα τους. Τουλάχιστον ένα συγνώμη ίσως αποκαταστήσει την ανθρωπιά σας και την ντομπροσύνη σας.

Μιλάτε για κλίκες και συμφέροντα όταν μέχρι χθες ήσασταν φανατικός υποστηρικτής του έργου που παρουσιάζει αυτός ο Σύλλογος χωρίς την παραμικρή βοήθεια από εσάς. Τι έγινε ξαφνικά; Το δημοκρατικό πνεύμα που σας διακρίνει, λέει ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας γίνεται εχθρός; Μιλάτε για διαδοχές προεδρίας, δεν ξέρετε κ. Παπαδάκη ότι τα συμβούλια αλλάζουν με εκλογές; Ή δεν ταιριάζουν αυτά τα συστήματα στην ιδιοσυγκρασία σας; Τολμάτε να μιλάτε για κλίκες όταν για πρώτη φορά γίνεται προσπάθεια να απαρτίζεται το Διοικητικό Συμβούλιο από νέους ανθρώπους τόσο ηλικιακά, όσο και με την σχέση τους στη διοίκηση του Συλλόγου και έρχεστε εσείς μετά από 10 χρόνια μαζί και με τον κ. Μάτζαράκη Ιωάννη να διεκδικήσετε ξανά τον Σύλλογο. Οι Κυνηγοί όμως κ. Παπαδάκη θα σας δώσουν την απάντηση που είχατε πάρει και το 2008.

Αποκαλείτε στην ανακοίνωση σας την προ δεκαετίας θητεία ως πρόεδρος του Συλλόγου επιτυχημένη. Τότε γιατί το 2008 χάσατε τις εκλογές; Οι επιτυχημένοι και αυτοί που άξιζαν έμειναν πολλά χρόνια να διοικούν και να προσφέρουν στο Κυνηγετικό Σύλλογο Σητείας. Μην βγάζετε τώρα τα ποθημένα σας και την πληρώνουν νέοι άνθρωποι. Σεβαστείτε την προσπάθεια μας, αν θέλετε πραγματικά το καλό του Συλλόγου. Πάντως η εντύπωση που αφήσατε ως πρόεδρος ήταν του αποφασίζω και διατάζω και τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στο Σύλλογο την τελευταία δεκαετία δεν μπορούσατε ούτε καν να τα φανταστείτε και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Μην νιώθετε μειονεκτικά κ. Παπαδάκη!

Αναφέρεστε κ. Παπαδάκη για αξιοπρέπεια και διαφάνεια του νυν συμβουλίου όταν για να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια δεν έκανε δεχτή την καθυστερημένη, για ένα τέταρτο της ώρας, αίτηση του κ. Κοσκίνη Νίκου, ώστε να είναι τυπικότατοι σε όλα. Θα μπορούσε να την εγκρίνει και να σας γράψει στα παλιά του τα παπούτσια αν υπήρχε κάποιο συμφέρον ή είχε να κρύψει κάτι ή έκανε ότι ήθελε, όπως λέτε εσείς. Προτίμησαν λοιπόν να είναι σωστοί και τυπικοί. Εξάλλου όλοι οι έλεγχοι από οποιουσδήποτε και οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία, όπως η ΣΔΟΕ, που είχαν στείλει κάποιοι «φίλοι» του Συλλόγου, αποδεικνύουν περίτρανα την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους και την σωστή διοίκηση του Συλλόγου. Με συκοφαντίες δεν κέρδισε ποτέ και κανένας κ. Παπαδάκη.

Τέλος θα σας προτρέπαμε να μην γίνεστε εριστικός και ανακοινώνετε λανθασμένες ειδήσεις για να εντυπωσιάσετε τα μέλη μας και όχι μόνο γιατί η κοινωνία της Σητείας είναι μικρή και λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας. Εμείς θέλουμε ένα όμορφο αγώνα διεκδίκησης του Συμβουλίου του Συλλόγου γι αυτό και δεν θα ξανααπασχοληθούμε με τα γραφόμενα σας, όσο και να μας προκαλέσετε, ώστε να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Εξάλλου και να μην εκλεγούμε δεν παθιαζόμαστε και δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Καλή επιτυχία σε όλους.


Με εκτίμηση

Γαρεφαλάκης Εμμανουήλ

Γιωργουλάκης Γεώργιος

Δερμιτζάκης Γεώργιος

Λιλιμπακης Εμμανουήλ

Παπαδάκης Εμμανουήλ

Πηδηκτάκης Γεώργιος

Σταματάκης Ιωάννης


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΙΘΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ Κ.Σ.ΣΗΤΕΙΑΣ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΕΙΤΕ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ & ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΝΔΥΑΣΜΟ του κου Ν.ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗ.
ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ & ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ & ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ,ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ::
<<ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΕΡΑ.>>
(Δυστυχώς δε θυμάμαι ποιός την είχε πεί)
ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ :
<<ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ>>

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο